Analoge rookmelder - Conformiteitsverklaring

Gewijzigd op Ma, 12 Aug om 10:39 AM

Bij Garza zetten we ons in om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan de Europese normen en kwaliteitsstandaarden.

De conformiteitsverklaringen van de Europese Unie (EU) bevestigen dat onze producten zijn beoordeeld en voldoen aan de essentiƫle eisen van de toepasselijke richtlijnen.

Hieronder vind je de conformiteitsverklaring van onze analoge rookmelder, ref. nr.:

430050G

430051G

Je kunt het downloaden door hier te klikken.