Analoge thermostaat - Gebruikershandleiding

Gewijzigd op Ma, 8 Jul om 11:50 AM

Van toepassing op producten met referentienummer: 400611B

Index

Leer je analoge handmatige thermostaat kennen

Stel de temperatuur naar wens in op de meest eenvoudige manier.

Hoge gevoeligheid en precisie in het detecteren van omgevingstemperatuur, wat zorgt voor een hoog comfortniveau.

Eenvoudig en slim ontwerp.

Eenvoudige installatie en onderhoud.

Technische gegevens

REFERENTIE

400611B

UITGANGSSIGNAAL

Thermostaat 10 (3)A 220-240V AC

WERKTEMPERATUUR

10ºC - 30ºC

TEMPERATUURGEVOELIGHEID

0,5ºC - 0,8ºC

AFMETING

380x730x730mm

NETTO GEWICHT

103g

WERKVOCHTIGHEID

≤ 95% RV

Installatie

1. Plaats de thermostaat verticaal aan de muur, op een hoogte van ongeveer 1,5 m van de vloer. Deze locatie zorgt voor een goede luchtstroom en een nauwkeurige meting van de omgevingstemperatuur. Zorg ervoor dat de thermostaat niet direct blootgesteld wordt aan zonlicht. Houd hem ook uit de buurt van keukenapparatuur of andere warmtegenererende apparaten.
  2. Verwijder de temperatuurregelaar en draai de schroef van de behuizing los om deze te verwijderen.
  3. Bevestig de basis aan de aansluitdoos met de schroeven.
  4. Leid de verbindingskabels door het vierkante gat in de thermostaatbasis. Sluit de kabels aan op de terminals zoals hieronder gespecificeerd in het aansluitschema. Plaats het deksel terug.

Verbindingsdiagram

Als je meer wilt weten of als je ergens moeite mee hebt, raadpleeg dan de Kennisbank of neem contact met ons op voor persoonlijke hulp.